Mamaia, regina distractiei si aglomeratiei

erwan-hesry-WPTHZkA-M4I-unsplash

Sincer, nu am mai fost pe litoralul romanesc de cativa ani buni iar uneori ma apuca nostalgia cand ma gandesc la cat de

bine m-am distrat pe litoralul nostru in adolescenta si la atmosfera pe care nu o poti intalni nicaieri in alta parte.

Apoi, ma uit la stiri si vad omorul de pe plaja, haosul din apa, preturile mari si smecherii care mor ca fraierii in masinile lor luxoase doar pentru ca ies din club bauti si vor sa impresioneze domnisoarele usor agatate conducand cu viteza incredibila pe soselele periculoase din Romania.

Punand in balanta cele doua paragrafe de mai sus, am hotarat ca deocamdata sa imi petrec vacantele in afara granitelor iar cand am chef de o distractie de weekend sa ma pot gandi si la litoralul nostru, desi lipsa timpului imi mananca tot cheful.

Ma uitam azi la un reportaj din Mamaia si mi-am dat seama, din ce am vazut, ca plaja de acolo nu suporta un volum de peste 50 de mii de turisti fara ca acestia sa se calce in picioare. Pe de alta parte, in aceeasi Mamaia, mi-a dat seama ca cluburile suporta fara probleme fluxul de turisti pusi pe distractie iar acest fapt i se datoreaza si lui Radu Mazare care este principalul promotor al statiunii pe care o administreaza, chiar daca uneori mai exagereaza.

In concluzia titlului acestui articol spun ca Mamaia reprezinta poate singura statiune cu potential urias in randul turistilor romani si straini, iar nisa aleasa de primar, cea de capitala distractiei, pare a fi solutia potrivita.

Din pacate insa, proasta organizare si administrare a plajelor strica tot marketingul de care are parte statiunea Mamaia.

Stiti cum se spune – Degeaba marketezi daca nu te ajuta produsul.

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancilamarketing si comunicare in turismRomaniaspecialisti in turism

Leave a Reply