Job-urile lunii în turism: aprilie 2020

Industria de turism traversează în primăvara acestui an, 2020, una din cele mai mari crize cu care s-a înfruntat vreodată: criza cauzată de Coronavirus care afectează întreg globul pământesc.

Criza aceasta a adus odată cu ea, dincolo de situația sănătății la nivel mondial, multe avioane ținute la sol, unități de cazare închise, agenții de turism ce se luptă să mute rezervările clienților pentru perioade ce se întrevăd a fi favorabile și mulți oameni din industria de turism (și nu numai) rămăși fără job-uri.

Cum piața job-urilor de turism a luat și ea o pauză în perioada aceasta de stare de urgență majoritatea angajatorilor au pus pe hold angajările plănuite însă sperăm ca situația aceasta să nu mai dureze mult și să ne reluăm cu toții activitățile obișnuite.

Astfel, în acest moment avem un singur anunț de job în agenție de turism valabil în București, post pus la dispoziție prin RTT România.

Update 06.05.2020: cele două posturi de mai jos sunt încă valabile.

Update 09.04.2020: la numai câteva minute de la publicarea acestui articol RTT România m-a anunțat că tocmai a adăugat încă un job disponibil așa că mai jos găsești nu unul ci 2 posturi disponibile în acest moment în București.

Corporate Sales Representative, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism cu peste 20 ani experiență atât pe segmentul corporate (servicii cazare, bilete avion, transferuri, organizări evenimente de la 10 la 1000 persoane, organizări incentive trips) cât și pe segmentul leisure (atât pentru cereri personale cât și pentru cereri de grup, circuite , vacanțe destinate angajaților clientului),o persoană pentru postul Corporate Sales Representative.

Compania își mărește echipa de vânzări, oferindu-ți șansa să te alături unei echipe profesioniste și să te dezvolți din punct de vedere profesional.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări (de preferat în turism, dar nu obligaroriu), are studii superioare finalizate, cunoaște limba engleză, știe să identifice și să recruteze clienți noi.

Beneficii oferite: salariu motivant + bonus din valoarea contractelor derulate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul lor, o companie de turism cu experiență bogată în turism și fluctuație zero de personal, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată se va ocupa de contractare, operare și derulare grupuri DMC străine.

Persoana căutată are studii superioare finalizate(studiile de profil reprezintă avantaj), experiență 3-5 ani pe o poziție similară-incoming, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă avantaj, experieta de lucru cu sistemele de rezervări specifice industriei.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu 30 minute pauză de masă. În weejend se lucrează numai dacă există urgențe, orele putând fi recuperate ulterior. Se oferă salariu 4000 lei net, în funcție de experiență + asigurare medicală + binuri de masă. Bonus: teambuildinguri, infotripuri, cursuri de perfecționare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Important

RTT România își continuă activitatea și este alături de candidații ce doresc să lucreze în agenții de turism și pe viitor. Imediat ce se deblochează posturile în diferite agenții de turism vor anunța acest lucru și prin intermediul Turism Market. Până atunci însă stau la dispoziția candidaților cu audit de CV-uri. Detalii suplimentare poți cere pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Bineînțeles, pe măsură ce angajatorii vor decide reluarea recrutării voi reveni aici cu posturi noi. Să ne auzim cu bine!

Tags : cariera in turismCarmina NitescuCoronavirusjob in turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response