Internet & Mobile World 2013 – cel mai mare eveniment B2B dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania

william-iven-dAmHWsRYP9c-unsplash

Desi este la doar a doua lui editie, evenimentul pare urias daca iti arunci ochii peste site-ul dedicat , peste lista de speakeri si peste ceea ce genereaza pentru participanti.

Informatii eveniment

Editia 2013 a IMWorld se desfasoara in 9-10 octombrie la Romexpo, Bucuresti si este structurata pe trei arii de business:

 • Marketing Technologies
 • Mobile and Apps
 • Business Software.

Evenimentul este organizat de Universum Events, care are in portofoliu si organizarea primului eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business din Romania, „Innovation Summit”. La eveniment, sunt asteptati 5.000 de vizitatori, peste 25 de speakeri internationali si 130 de companii furnizoare de solutii de business. Vor fi lansate peste 20 de aplicatii si solutii de business.

Internet & Mobile World a fost creat pentru a raspunde la doua mari nevoi: know-how actualizat in domeniile cele mai dinamice ale momentului si facilitarea contactului nemijlocit intre cei mai importanti furnizori de solutii de business si potentialii beneficiari. Tocmai de aceea, am gandit si o serie de promotii si instrumente, care sa faciliteze interactiunea dintre participanti”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Iata cateva dintre promotiile si instrumentele menite sa stimuleze interesul de participare la eveniment:

 • consultanta gratuita:

– audit gratuit de site din partea companiei WSI (standurile 61-62, pavilionul C2)
– consultanta gratuita pentru optimizarea conversiilor din partea Padicode (standul 79, pavilionul C2).

 • “Black Friday” post eveniment: imediat dupa IMWorld, in noaptea de joi spre vineri, Content Speed (standul nr. 93) si partenerii sai activeaza “Black Friday”, prin care vizitatorii IMWorld (care au trecut si pe la standul in cauza) vor putea comanda online produse cu discount generos si cu o valoare totala de 20.000 de lei.
 •  acces la softul special creat pentru networking, prin aplicatia Connector – un soft special conceput pentru networking. Astfel , fiecare vizitator poate vedea cine sunt ceilalti vizitatori si poate trimite mesaje si invitatii la intalniri in cele doua zone de networking. Aplicatia are filtre de selectie, create in functie de numele companiei, industrie, cifra de afaceri sau de nivelul decizional al persoanei/persoanelor in cauza.
 •  reduceri la traininguri de specialitate – discount-uri de pana la 50% la o serie de training-uri, “vanatoare de comori”, organizata de Entersoft Romania (standul 45), in urma careia se pot castiga mai multe premii si se poate beneficia de networking dinamic.
 • posibilitate de testare a celor mai moderne tehnologii, printre care se numara si Google Glass, Leap Motion, Oculus Rift sau Samsung Galaxy Gear SmartWatch, in “Future Corner”.

Acces eveniment

Accesul la IMWorld se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi procurate online pana pe data de 8 octombrie 2013, accesand www.imworld.ro.
Tarifele (nete) de last minute registration sunt urmatoarele: 1 day pass = 60 eur, 2 days pass = 90 eur, All things Facebook (pentru care e obligatoriu sa aveti un 2nd day pass) = 60 eur

De ce sa mergeti la IMWorld 2013?

 • Pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii de business – asa cum e firesc pentru categoriile top management, marketing si IT
 • Pentru a testa aceste tehnologii in Future Corner, pentru a descoperi solutiile care va vor ajuta sa va eficientizati proiectele
 • Pentru a afla trenduri, strategii noi si modele de business care functioneaza pe o piata extrem de dinamica
 • Pentru networking cu cei 5000 de participanti asteptati

De ce voi merge eu?

 • Pentru ca sunt direct interesata de ceea ce se intampla in zona de Marketing Technologies
 • Pentru ca incerc sa inteleg ceva mai mult din tehnologie in general si din modul in care ea va influenta turismul
 • Pentru ca voi intalni printre participanti si cateva nume din turism – ma bucur de acest interes al industriei pentru tehnologie

Credit foto: unsplash.com

Tags: Andrada Crangusspecialisti in turism

4 Comentarii

 1. Editia precedenta a fost un succes. Comunitatea ANTREC Alba va lansa o astfel de aplicatie la TTR II 2013 București, unde vă așteptăm și pe voi cu nerăbdare.

  1. Vlad, online nu va fi nimic organizat, de genul unei transmisiuni live pe internet. Vei putea insa sa urmaresti ce se posteaza pe Facebook si pe Twitter, voi avea chiar si eu feed-uri (in special pe FB).

Leave a Reply