Incepe Targul de Turism al Romaniei 14-17 Noiembrie 2013

BANNER TTR II Noiembrie (RO)

Sincer, nici nu imi dau seama cum a trecut vara asta, cat de repede a trecut timpul de la targul din primavara si pana acum. De fapt, nici nu mai conteaza. Important este ca ne afla la doar o zi distanta de startul unui nou sezon de toamna-iarna, sau, ma rog, de iarna-primavara.

Acum, tinad cont de batalia pentru cele mai bune zone de amplasare a standurilor, tinand cont de suprafetele de expunere din ce in ce mai mari, de investitiile din ce in ce mai mari, tind sa cred ca si acest targ va fi unul extrem de aratos si extrem de important.

Ce asteptari am de la aceasta editie de targ:

 • personal, nu ma astept ca audienta sa depaseasca 15 mii de vizitatori. Stiu, sunt optimist 🙂
 • ma astept ca macar la acest targ sa avem parte de mai putine “oferte soc” si de mai mult  brand awareness, pentru ca numai asa putem genera  incredere in agentiile de turism. Stiu, e greu 🙂
 • sper ca cei care viziteaza targul sa fie cu adevarat interesati de serviciile noastre si mai putin de colectare de maculatura
 • sper ca atmosfera din timpul targului sa fie cu adevarat una de sarbatoare 🙂

Asadar, dragi colegi, dragi prieteni, dragi cititori, va invit sa vizitati targul de turism in perioada 14-17 noiembrie la Romexpo si poate reusim sa bem si o cafea impreuna. 🙂

Sa fim fericiti ! 🙂

Sursa photo, aici

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancilaspecialisti in turismtarg de turism

5 Comentarii

 1. Buna seara,

  Vine targul, trece targul…
  Vad ca nimeni din bransa nu doreste sa discute serios despre problemele… turismului. De ce as da bani azi, ca sa am cu cine “ma discuta” in 2014?! Revanzator sau client individual…. Vezi cazul Kara Travel… Nu mai zic de Gregory Tour ( ce reclama intensa pe toate canalele media…) si azi… clienti reci… Sunt doar 2 din evenimentele majore din turismul romanesc de incomming despre care Nimeni nu vorbeste. Oare de ce ? !!

 2. La targul de turism, am hotarat sa iesim din ANAT. Ne pare rau, dar nu ne mai reprezinta interesele. Am facut o lista si am strans 35 de semnaturi a agentiilor car vor sa iasa asociatie.
  Lista este deschisa.
  O sa ramana in ANAT doar liberala Lucia Morariu, care vrea sa stranga bani la buget pe spatele nostru, in loc sa ne sustina.
  Iar mirlania cea mai mare este ca au discutat in CD despre asta, desi nu era pe ordinea de zi. Pe ascuns, pe furis, asa cum le sade bine unor oameni de nimic.
  Iar noi am dat votul cu toata increderea.
  Oleg, Mihaela Vidovici, Adriana, Paula si toti ceilalti, voi nu vedeti nimic? In curand veti ramane fara obiectul muncii.
  Va platim salariile, sedii cum noi nu avem si nu vom avea niciodata, deplasari si altele, iar voi ce faceti?
  Ce faceti voi pentru noi?
  Ca de la CD, nici o sansa…. – See more at: http://www.turismmarket.com/agentii-de-turism-si-hoteluri-intre-parteneriat-si-individualism#comment-17810

Leave a Reply