Incepe cel mai important Targ de Turism din Romania

BANNER TTR Martie (RO)

 

Joi 14 Martie, este prima zi a celui mai important targ de turism din Romania. Faptul ca este si editia de primavara intareste si mai mult afirmatia din titlu iar pentru ca se desfasoara la Romexpo face ca si publicul sa ia parte la sarbatoarea turismului romanesc.

De ce o numesc sarbatoare? Pentru ca exact aceasta este atmosfera pe care o simt an de an, pentru ca fiecare companie isi testeaza creativitatea in promovarea produselor, pentru ca oficial incepe sezonul de vara 2013 :).

Desi recunosc ca anul acesta nu am vazut si nici nu am auzit reclama care sa faca referire la targ, sunt increzator in faptul ca Romexpo va reusi si de aceasta data sa genereze traficul atat de necesar agentiilor de turism. Daca anul trecut am avut parte de aproximativ 25 de mii de vizitatori, ma astept ca si in acest an sa fim la fel de vizitati si sa generam cel putin la fel de multe vanzari in perioada evenimentului.

Din punct de vedere organizatoric Romexpo este partenerul potrivit datorita experientei lor insa putinicam scumpi totusi pe servicii conexe ( internet, curatenie, promovare, etc). Daca ne referim la ceea ce vor afisa agentiile de turism, va spun cu siguranta ca vom avea parte de standuri din ce in ce mai performate, de oferte din ce in ce mai speciale si de surprize din ce in ce mai placute :).

Acestea fiind spuse, va invit sa vizitati Targul de Turism al Romaniei si sa va bucurati alaturi de noi de startul unui nou an turistic.

Pentru un acces gratuit, va invit sa descarcati invitatia de aici.

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancilaspecialisti in turismtarg de turism

Leave a Reply