Excelenta in relatia cu clientii – Curs pentru agentiile de turism

credit foto: unsplash.com

In turism este foarte importanta relatia pe care o avem cu clientii nostri. Imaginea pe care si-o face potentialul client inca de la inceput este definitorie pentru succesul vanzarii noastre.

Astfel, inca de cand luam primul contact cu clientul nostru (in agentie, la hotel, la telefon, pe e-mail), este important cum comunicam si ce ii transmitem clientului. Cu cat punem accent pe acest lucru impresia clientului nostru va fi influentata iar acesta va lua decizia daca sa mearga mai departe sau nu.

A avea o relatie excelenta cu clientul nostru insa este o munca sustinuta si de lunga durata. Nu putem fi perfecti de la inceput insa putem invata asta.

De ce spun toate acestea acum? Pentru ca colega noastra din Turism Market, Cosmina Mesesan (gasesti arhiva articoelor ei aici) va sustine un curs de excelenta in relatia cu clientii, curs dedicat agentiilor de turism.

Cosmina este Customer Care Specialist, autor de carte si trainer si o stii totodata si de la trainingul Turism Market care a avut loc in luna ianuarie; atunci ea a vorbit despre fidelizarea clientilor si ne-a convins pe toti cat de important este acest aspect.

Cursul de care iti spun este realizat in parteneriat cu ANAT si cu compania Cosminei, VBS Solutions si are loc sambata, 17 mai 2014 in Bucuresti.

Pe scurt, in acest curs se vor aborda urmatoarele teme:

 • Costul pierderii unui client
 • Comunicarea eficienta – Asculta activ clientul!
 • Sa ne cunoastem clientii! Sa ne informam clientii!
 • Atrageti printr-o personalitate pozitiva si placuta!
 • Rolul intrebărilor in procesul de vanzare consultativa
 • Reclamatiile – o sansa sa remediati situatia!
 • Studii de caz: evaluarea convorbirilor reale prin Mystery Calling!

Cursul este destinat persoanelor care interactioneaza direct cu clientii, nivel mediu!

Data: sambata, 17 mai 2014

Interval orar: 11-17

Locatie: Str. Episcop Radu 15A, Bucuresti (sediul VBS Solutions)

Daca vrei sa participi la curs, investitia ta esre urmatoarea:

290 Ron + Tva / persoana / o zi de training / 6 h
250 Ron + Tva * – pentru membrii ANAT sau clienti fideli VBS
15 % Extra Discount – pentru min. 3 persoane inscrise de la aceeasi companie

Detalii despre curs gasesti si in evenimentul de pe Facebook, iar pentru inscrieri trebuie sa completezi formularul urmator si sa il trimiti scanat pe e-mail la adresa evenimente@solutiideafaceri.ro

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismCarmina NitescuCosmina Mesesanspecialisti in turismtraining in turism

3 Comentarii

 1. adica tanti asta a stat stat 2 ani intr-o agentie de turism si acum da lectii? Romania, trezeste-te!

  1. Nu inteleg de unde ai ajuns la concluzia de mai sus. Cosmina vine din mediul de customer care si mistery shopping si are de multi ani clienti din zona de turism. Cand spun clienti ma refer atat la participanti la cursurile de customer care cat si la clientii de mistery shopping(agentii de turism, hoteluri, restaurante).

   Poti gasi certificarile Cosminei aici: http://www.solutiideafaceri.ro/index.php?page=certificari

   Totodata, Cosmina este un autor mai vechi al acestui blog si poti gasi arhiva articolelor ei aici: http://www.turismmarket.com/turism-market-guests

Leave a Reply