Curs online despre Benidorm

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash

S-a tot discutat pe Turism Market despre cursuri, sesiuni de pregatire si facultati de profil care sa iti permita fie sa intri pe piata turismului, fie, odata intrat in piata, sa te dezvolti permanent.

Este randul unei surse moderne: cursurile online. Probabil cel mai cunoscut si mai dezvoltat portal de cursuri online in acest moment, la nivel international, este OnlineTravelTraining.

Ce gasesti la ei pe site:

  • Peste 120 cursuri destinatie si produs (destinatii, companii aeriene, tur operatori, lanturi hoteliere, destinatii, croaziere, rent a car, statiuni montane, hoteluri/resorturi, parcuri de distractie, turism de afaceri), create special pentru agentii de turism, pentru ca ei sa vanda mai bine o destinatie/un produs. Toate aceste cursuri sunt gratuite.
  • Cursuri GDS (Amadeus, Worldspan, Galileo, Sabre).
  • Module IATA

Cum se fac cursurile:

  • Iti creezi gratuit un cont (in mai putin de 1 minut. Iti ofera acces la sectiunea MY OTT, cu istoricul cursurilor pe care le urmezi si a diplomelor tale);
  • Iti alegi cursul din sectiunea care te intereseaza;

– Product training
– GDS & Skills Training (pentru cursurile contra cost, contacteaza ott@recrutare-turism.ro)

Cursurile contin in general minim 3 module. La finalul fiecarui modul vei primi un test. Trecerea acestuia iti va permite sa continui sau nu cursul respectiv. La finalul cursului vei primi diploma de absolvire (o poti afisa in agentia ta sau poti mentiona cursul absolvit in CV-ul tau).

  • Poti face cursul in orice moment al zilei, il poti intrerupe dupa fiecare modul pentru a-l relua mai tarziu. Cursul este online, dar nu este cu predare, deci nu depinzi de un profesor.

Primul curs, dedicat agentilor de turism din Romania, este cel al destinatiei Benidorm.

Cursul contine o Prezentare Generala, cu informatii despre destinatie, contacte, atuuri vanzare, video, informatii utile si evenimente si 5 Module Curs, fiecare modul fiind urmat de un test grila, cu 5-10 intrebari: La Plaja, Parcuri Tematice, Turism Activ si Sportiv, Timp liber si viata de noapte, Gastronomie si cumparaturi.

Il poti accesa aici.

Speram sa ai o experienta cat mai placuta, participand la cursul nostru si sa devii expert in destinatia Benidorm intr-un timp foarte scurt.

Primii 3 agenti care trimit dovada finalizarii cursului pe ott@recrutare-turism.ro, primesc o evaluare gratuita a CVului, cuprinzand sfaturi de redactare si prezentare.

OTT a luat fiinta in 2007, iar de-a lungul timpului au fost finalizate peste 100.000 cursuri, de catre profesionisti in turism, din intreaga lume. In prezent, peste 60.000 de agenti de turism au un cont activ pe site. Acestora li s-au adaugat, incepand cu anul 2013, peste 2500 agenti de turism din Romania, care si-au creat un cont gratuit si urmeaza cursuri OTT. Numarul agentilor din Romania care acceseaza site-ul OTT creste constant.

Partenerul official al OTT pentru Romania, Cipru, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova este, din 2013, Recrutare Turism & Training. Mai multe detalii aici.

Credit foto: unsplash.com

Tags: recrutare turismspecialisti in turism

3 Comentarii

Leave a Reply