Cum a fost la Digital Travel Forum, Cluj – 2014

Digital Travel Forum, editia a II-a, 2014, din cadrul conferintei TeComm, a avut ca si tema mediul online si social media.

Cei care au participat ca si speakeri ai evenimentului au incercat sa explice prin exemple pertinente in ce consta social media, care este rolul ei, dar si modul in care domeniul turistic trebuie sa se adapteze la schimbari.

Elena Dobre a vorbit despre importanta site-urilor si cum trebuie construit un site in asa fel incat sa atraga atentia, sa fie util si usor de folosit. Ea a venit cu exemple si analize de site-uri ale unor hoteluri si agentii din domeniul turistic explicand in acest mod unde se greseste si ce poate fi imbunatatit din acest punct de vedere.

S-a discutat de asemenea despre campanii eficiente prin Google AdWords, despre campanii de Retargeting in Facebook, Youtube Remarketing, Google Remarketing, subiectele fiind abordate de catre Ionut Munteanu.

Aplicatiile mobile, noutati din acest domeniu si cum se poate adapta domeniul turistic in ceea ce priveste lumea mobile, despre toate acestea a vorbit Tudor Rus. Se inregistreaza tot mai multi utilizatori mobile care realizeaza cautari de pe teleonul mobil asa ca domeniul turistic este si el vizat si trebuie sa tina pasul cu tehnologia. Lumea prezenta in sala a fost interesata de domeniile de discutie abordate, de noutatile prezentate si ma bucur sa observ o continuitate in organizarea evenimentului.

De ce este nevoie de astfel de evenimente in domeniul turistic? Deoarece personalul din industria turistica are nevoie de o pregatire si informare continua.

Ce mi-as dori sa vad la editiile urmatoare este o mai mare implicare din partea celor care au experienta in domeniul turistic si care sa vina sa vorbeasca despre experientele lor, despre ceea ce intampina in business-ul lor de zi cu zi, despre cum reusesc sa aiba succes.

pic 2

Felicitari echipei Libero Events pentru ca si de data aceasta au reusit sa organizeze un eveniment de anvergura pentru Transilvania.

Tags : agentie de turismeveniment in turismSimona Baleaspecialisti in turism
Simona Elena Balea

The author Simona Elena Balea

2 Comments

Leave a Response