Colega noua in Turism Market si planuri de viitor

freestocks-org-yqBKaF1KecM-unsplash

Doina Veronica CraciunEste timpul sa revin cu cateva noutati legate de noi, Turism Market.

Dupa cum stii deja (daca citesti acest blog), la inceputul lunii aprilie am anuntat ca suntem in cautarea unei persoane pe post de internship la Turism Market.

Ei bine, dupa aproximativ 80 de CV-uri primite si 8 interviuri (a durat ceva pana le-am pus pe toate cap la cap), noua  noastra colega este Veronica Craciun.

Veronica este inca studenta (la turism) si chiar in perioada aceasta se pregateste de sesiune.

Veronica, in cuvintele ei: “Sunt Veronica, iubesc sa calatoresc, sa intalnesc oameni si locuri noi, iubesc fotografia si natura. Sunt o fire activa dornica de a invata lucruri noi, sociabila, optimista, vesela. Motto-ul dupa care ma ghidez “Carpe Diem!” (Traieste clipa!). Sunt foarte recunoscatoare si bucuroasa sa fiu membra a echipei Turism Market. “

Rolul Veronicai este multiplu, ea lucrand in paralel cu mine la cateva proiecte prezente si la cele viitoare ale Turism Market.

Si pentru ca tot am adus vorba de proiecte viitoare, ei bine, Turism Market pregateste ca din toamna sa aiba un calendar de evenimente atat in Bucuresti cat si in tara. Evenimentele vor fi workshopuri si traininguri dedicate industriei turismului si vor urma o programa anume:

  • vom avea evenimente pentru cei care abia pasesc in domeniul turismului (de aici se vor invata lucruri practice si ceea ce este esential sa stii atunci cand vrei sa lucrezi intr-o agentie de turism sau intr-un hotel, de exemplu)
  • vom avea evenimente nisate pe anumite “probleme actuale” din turism (ex. polita de asigurare a agentiei de turism)
  • vom avea evenimente pe teme de marketing, comunicare si social media
  • evenimentele vor lua forma workshopurilor si a trainingurilor in functie de dorinta ta si totodata se vor desfasura in mai multe orase ale tarii (daca iti amintesti te-am  intrebat intr-un chestionar la inceputul anului ce fel de evenimente vrei sa organizam si in ce orase sa le organizam)

Pana la toamna insa va trebui sa punem la punct multe detalii pentru a fi gata cu toate la timp. Acest lucru inseamna ca atentia noastra va fi concentrata mai mult spre acest lucru.

Asta nu inseamna ca uitam de activitatea noastra de pe blog! Nu uitam, insa avand in vedere ca sezonul de vara tocmai a inceput si atat noi cat si tu esti foarte ocupat in perioada asta cel mai probabil vei gasi la noi pe blog mai putine articole pe saptamana decat erai obisnuit.

Ca si verile trecute, vom incerca sa avem cate 3 articole/saptamana in perioada iunie- septembrie, urmand ca dupa 15 septembrie sa revenim la numarul normal de 5 articole pe saptamana.

Daca ai intrebari le astept intr-un comentariu mai jos sau pe email carmina@turismmarket.com

O vara cu mult spor sa ai!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuspecialisti in turism

Leave a Reply