Air Canada Rouge reia zborurile directe din București spre Canada

Vești bune pentru cei care vor să ajungă în Canada vara aceasta: Air Canada Rouge , linia aeriană de leisure a operatorului Air Canada reia zborurile directe din București spre Canada.

Zilele trecute am participat la un eveniment organizat de către Air Canada Rouge și Seven Media la care au anunțat noile zboruri iar astăzi mă bucur să revin cu toate detaliile într-un articol.

Începând cu 7 iunie, Air Canada Rouge reia zborurile directe către Montreal și Toronto, intrând în al doilea sezon de operare din România. Cursele vor fi realizate până în data de 7 octombrie. În perioada 24 iunie – 7 septembrie, sunt programate săptămânal șase curse către Canada, față de patru în restul perioadei de operare. Zborurile vor avea o durată de aproximativ 10 ore și vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300.

Perioadele de zbor și orarul:

București – Toronto: rută disponibilă din 9 iunie până în 6 octombrie 2019

Orar de zbor:

  • AC1965 Bucuresti 13:30 – Toronto 17:05
  • AC1964 Toronto 17:10 – Bucuresti 09:30 +1

Zile  de operare:

  • AC1965: marți, joi, duminică (ziua de marți este disponibilă numai între 25 iunie – 3 septembrie 2019)
  • AC1964: luni, miercuri, sâmbătă (ziua de luni este disponibilă numai între 24 iunie – 2 septembrie 2019)

București – Montreal: rută disponibilă din 7 iunie până în 7 octombrie 2019

Orar de zbor:

  • AC1929 Bucuresti 13:05 – Montreal 15:45
  • AC1928 Montreal 16:50 – Bucuresti 08:45 +1

Zile  de operare:

  • AC1929: luni, miercuri, vineri (ziua de miercuri este disponibilă numai între 26 iunie – 28 august 2019)
  • AC1928: marți, joi, duminică (ziua de marți este disponibilă numai între 25 iunie – 27 august 2019)

„Air Canada este singura companie aeriană nord-americană care are o cursă directă din România către Canada. Ne bucurăm să conectăm printr-un zbor non stop București de Toronto și Montreal. În primul an de operare am văzut o creștere a cererii pentru curse din România către America de Nord. Prin urmare, în 2019, am luat decizia să oferim și mai multe zboruri directe”, spune Nedime Konuksever – Country Manager Romania, Europa de Est și Turcia.

În ceea ce privește clasele de serviciu, pasagerii pot opta pentru 2 clase și anume Economy și Premium Rouge.

Designul clasei Economy oferă confort pasagerilor și mai mult spațiu pentru picioare. De asemenea, clasa Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme.

Clasa Premium Rouge oferă spațiu de relaxare pentru pasageri, scaune mai largi și mai mult spațiu pentru picioare. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să descarce aplicația Air Canada, disponibilă în App Store și Google Play, pentru a se putea bucura de o selecție de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii și altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android. La cerere si contra cost (un tarif mic), pasagerii pot împrumuta un iPad. Acestea sunt disponibile gratuit în cabinele Premium Rouge.

Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet și să facă cumpărături în timpul zborului.

Acestea fiind spuse, să dăm drumul rezervărilor spre Canada!

Tags : companii de turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

Leave a Response