14 000 vizitatori la Touristica – Cluj

S-a incheiat cea de-a zecea editie Touristica , cel mai mare targ de turism din Transilvania, eveniment organizat de Libero Events si se poate spune ca a fost unul de succes.

Atat expozantii cat si vizitatorii au plecat fericiti de la targul de turism. Vizitatorii au avut de ales dintr-o gama larga de oferte, dar pe primele locuri in alegerile lor s-au situat Grecia si Turcia ca si destinatii de vacanta.

In zilele de vineri si sambata, multi vizitatori au “studiat” piata, s-au familiarizat cu ofertele, au beneficiat de consultanta turistica iar duminica s-au intors sa cumpere.

Agentiile de turism au venit cu reduceri, tombole, gratuitati pentru copiii sub 14 ani si oferte personalizate in functie de nevoile si bugetul fiecaruia.

La targ a fost prezent si un grup de practicanti din cadrul Facultatii de Geografie, UBB, specializarea Geografia Turismului si din cadrul Centrului de Training pentru Turism din Cluj-Napoca care au participat cu stand si au avut posibilitatea sa vada ce inseamna un targ de turism si sa se familiarizeze cu piata turistica.

S-a inregistrat un numar de aproximativ 14 000 de vizitatori pe parcursul a celor 3 zile de targ si in jur de 60 de expozanti.

Un sezon turistic minunat pentru toata lumea!

Tags : Simona Baleaspecialisti in turismtarg de turism
Simona Elena Balea

The author Simona Elena Balea

2 Comments

 1. Corect,a fost un Targ bun.
  In general,Targurile Anat 2014 sint din ce in ce ‘mai bune.
  Avem Targuri noi- Timisoara,locatie noua,real succes!
  Bacau,targ nou!
  Acum sintem la Iasi,primul Targ in organizarea Anat!

  E bine!

Leave a Response