Turismmarket TV – nivelul urmator de comunicare

kyle-glenn-nXt5HtLmlgE-unsplash

In blogosfera romaneasca de turism, www.turismmarket.com este un loc frumos, asa, ca gradina unui prieten, in care din cand in cand se aduna alti cativa prieteni la un pahar de vin sa povesteasca despre turism, sa lanseze subiecte, sa modereze discutii, sa nasca idei care sa revolutionize domeniul J. Nu, nu e prea ambitios, este doar o exprimare pitoreasca a ceea ce ne-am propus sa fim.

Turismmarket.com  este gradina virtuala in care s-au adunat cativa tineri pasionati de turism, cu experienta lor, cu lipsa lor de experienta, cu reusitele si cu aspiratiile pe care le au, cu opiniile, cu gandurile si cu dilemele lor si  care incearca sa inspire, sa intrige, sa faca buzz in industrie, cu scopul clar de a participa la avansul industriei.

Scriem scriem scriem…pentru cine are rabdare, timp si un pic de interes sa vada ce ne mai nelinisteste pe noi.

A venit insa vremea sa mergem la un nivel superior de comunicare….sa vorbim, sa vorbim, sa vorbim noi si altii mai inteligenti decat noi, pe teme specifice, dar tot fierbinti pentru industrie.

Incercam un proiect nou si numesc  aici Turismmarket TV. Este proiectul nostru de televiziune digitala integrata in blog , pe care vrem sa vi-l oferim, sa il testam impreuna cu voi , sa il propunem industriei ca si spatiu de comunicare.

Episodul pilot marca Turismmarket TV, programat pentru marti, 29.05.2012, orele 10,30,  vizeaza un subiect de sezon J: comunicarea in turism. Ramificat, incercam sa atacam sub-temele:

  • Cum arata comunicarea de travel pe piata din Romania din perspectiva strategului de comunicare, pe segmentele:  agentii de turism, hoteluri, autoritatea de turism (pentru destinatia turistica Romania)
  • Integrarea social media in mixul de comunicare
  • Favorizeaza comunicarea un brand cu un marketing deficitar?
  • Care sunt barierele pentru o comunicare profesionista (prin intermediul unui consultant de comunicare sau al unei agentii de specialitate)
  • Cum distribuim eficient un buget redus de marketing si comunicare (ha ha, va dati seama ca nimeni n-o sa  dea solutii aici)

Invitat in gradina virtuala, sa-si dea cu parerea pe subiectele de mai sus: Razvan Matasel unul dintre primii strategi de comunicare din Romania, cu rezultate senzationale, care presteaza cu inima si cu creierul pentru propria agentie,  Arsenoaiei&Matasel.

Companioana lui Razvan, in afara de voi: Andrada Crangus, in incercarea ei de a intelege ce are de spus turismul nostru.

Recapitulam: Marti, 29.05.2012, orele 10,30-11,00 Andrada il provoaca pe Razvan Matasel la o poveste despre turism, cat se poate de live. Daca sunteti prin zona, stati cu ochii si cu urechile pe noi, dupa care aruncati cu feedback, ca sa hranim proiectul.

Credit foto: unsplash.com

Tags: Andrada Crangusmarketing si comunicare in turismspecialisti in turism

Leave a Reply