Turism Market la targul de turism

Desi a trecut fix o saptamana de la sfarsitul Targului de Turism despre care am scris cateva impresii in articolul anterior, nu ma pot opri din povestire fara a ne lauda cu prezenta blogului nostru in cadrul targului, la invitatia Paravion.ro , prima agentie de turism online care a dezvoltat un program dedicat blogosferei de turism denumit sugestiv, Paravion.ro susţine blogosfera de travel .

Alaturi de noi au mai fost Blogul de Vacanţe, Călătorii Imaginare, Cristian Matache, Drum Liber, Imperator Travel, Lumea Mare, Plăcerea de a călători, Răzvan Pascu, The City Break, Travel Girls, Travel with a smile, Viajoa.

Acum, trecand peste subiectivismul pe care mi-l asum atunci cand vorbesc despre proiectele grupului de turism pentru care lucrez, ma bucur cand vad ca astfel de initiative sunt imbratisate de bloggerii din bransa. Spun asta pentru ca din blogurile enumerate mai sus nu a lipsit nimeni si mai mult decat atat, toti cei prezenti au fost incantati de faptul ca s-au cunoscut sau s-au reintalnit, intarind astfel comunitatea bloggerilor din turism.

Asa cum am spus inca de la lansarea blogului nostru, incercam in fiecare zi sa aducem plus valoare industriei noastre prin articole apartinand unor oameni din bransa pentru oameni din bransa. Eu cred ca pana acum am reusit, iar perspectivele sunt foarte bune, ocazie cu care le multumesc inca odata colegilor mei.

Apropo de perspective, am fost invitati la munte imediat dupa Paste pentru a ne prezenta si a povesti despre planurile noastre, evident alaturi de ceilalti colegi din blogosfera.

Turism Market va fi reprezentat la fata locului de Andrada, care va pregati o mica prezentare. Promit sa revenim cu povestiri de la munte imediat dupa “actiune”.

PS: Ia sa vedem daca ghiciti din partea cui a venit invitatia:)

Tags : specialisti in turismtarg de turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

3 Comments

  1. Si daca ghicim din partea cui a venit invitatia ce se intampla? Eu cred ca de la …Mistral Resort 🙂 , alias d-na Corina Martin. Am ghicit sau nu?

Leave a Response