Paravion partener Emag

parteneriat

Titlul de mai sus nu este intamplator ales pentru ca asa veti fi intampinati in momentul in care veti forma numarul de suport de pe noua sectiune a EMag si anume Emag Turism.

Zvonurile conform carora Emag va intra pe piata de travel din Romania se confirma astazi 12.11.2012 si se anunta un proiect de amploare in zona turismului online din Romania.

Personal, sunt foarte mandru de acest parteneriat in primul rand pentru ca am fost implicat direct si in al doilea rand pentru ca stiu cat de mult s-a muncit pentru el. De aproximativ 3 luni s-a discutat, s-a programat, s-a implementat, s-a testat, s-a programat iar, s-a tot testat. Echipe de programatori de la Emag si Zitec au forjat muuulte ore de programare pentru ca cea mai importanta si atipica integrare in market place-ul Emag sa se poata face cu succes.

Acum, din punct de vedere al pietei, consider ca Emag a facut miscarea la timp dat fiind faptul ca piata de online mai suporta inca un brand important in zona de travel dar si pentru ca astfel isi consolideaza business-ul printr-un domeniu extrem de atractiv.

Sunt sigur ca foarte multi isi vor pune o intrebare logica “Are Emag public pentru achizitionarea de vacante online? ” . Personal cronsider ca Emag poate vinde orice iar dovada o fac asigurarile, cartile dar si alte produse din Market Place iar turismul nu ar trebui sa faca exceptie chiar daca nu este un produs de raft precum electrocasnicele cu care Emag s-a consacrat pe piata.

Credibilitatea de care se bucura Emag in zona de comert online impreuna cu notorietatea Paravion din zona turismului online, poate transforma acest parteneriat intr-unul  cu greutate.  Ceva imi spune ca turismul reprezinta pentru Emag provocarea suprema iar asteptarile sunt pe masura iar pentru Paravion, piata pe care o deschide Emag va consolida astfel pozitia de lider din aceasta zona.

Lansarea de astazi reprezinta doar un prim pas din cadrul acestui parteneriat si asta pentru ca dezvoltarile in platforma vor continua iar surprizele nu se vor opri aici. De acum totul este marketing si strategie si in sfarsit pot juca si eu pe terenul meu 🙂 impreuna cu echipa Emag.

In final, va prezint puntele de vedere ale celor doua parti implicate iar in rest va astept parerile legate de acest nou brand din zona de turism….. Emag Turism.

“Parteneriatul cu eMAG, liderul comerțului online, înseamnă pentru noi o adresabilitate crescută a ofertelor noastre”, a declarat Javier Garcia del Valle, EVP/CEO Happy Tour Group.
“Suntem convinși că experiența de lideri a ambelor părți se va concretiza cât de curând în vânzări importante și ne așteptăm ca piața să răspundă rapid.”

“Luăm în calcul pentru viitor o extindere a parteneriatului cu Paravion în toate țările din regiune în care vom pătrunde cu eMAG”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreședinte și Director de Dezvoltare eMAG

“Obiectivul eMAG este să devenim numărul unu pe fiecare dintre segmentele pe care le accesăm prin platforma eMAG Marketplace” a declarat Bogdan Axinia, Director eMAG Marketplace. „În zona de turism, suntem de părere că un mare potențial îl au pachetele de tip city break. Fiindcă acest gen vacanțe, lungi de 2-3 zile, sunt la fel de ușor de strecurat în program pe cât sunt de achiziționat, ne așteptăm la o creștere importantă pe acest segment în viitorul apropiat. Mai departe, ținta noastră este să aducem pe eMAG cele mai atractive promoții și pe segmentul biletelor de avion iar, pe termen mediu, planul nostru este să avem propriile noastre chartere pentru pachetele speciale eMAG Turism” a explicat Bogdan Axinia.

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancilamarketing si comunicare in turismspecialisti in turism

13 Comentarii

 1. Felicitari!
  PS – Cred ca partea cu numarul de suport este in faza doi de lansare. Eu cel putin nu l-am gasit pe site sa il testez 🙂

 2. Cel puţin mă bucur că am intuit faptul că extinderea paravion.ro se va face pe pieţele pe care va intra eMag. Bine, nu am fost eu sigur, dar eram pe acolo. 🙂

  Acum ca s-a lămurit şi partea cu afilierea pot să dorm liniştit. Am văzut oameni care şi-au făcut deja linkuri de afiliaţi.

 3. Madalin,

  In postul lui vizavi de aceasta miscare, Razvan (Pascu) zice ca : “Pentru eMAG Turism, Paravion a conceput un portofoliu special de oferte de turism intern si international”. L-am intrebat si pe el, te intreb si pe tine: este corecta afirmatia ref la turismul intern? Pentru ca, pana la momentul vorbirii stim ca Grupul Happy, prin brandurile pe care le detine, este puternic pe turism extern, pe bilete de avion, pe corporate travel. Intentionati o miscare pe turism intern :-)?

   1. Madalin, mi-ai raspuns doar la a doua intrebare :-). O repet (si chiar o dezvolt) pe prima: de unde pachete de turism intern concepute special pentru eMag?

Leave a Reply