Hello Kitty

hello_kitty

Hello Kitty!

Nici nu mai conteaza cati ani ai, sigur o stii pe Hello Kitty. 12.000 de produse noi, cu imaginea ei, apar in fiecare an, iar financiar, Sanrio, firma care detine brandul, face cam 5 miliarde $/ an.

A fost creata de Yuko Shimizu (coincidenta de nume cu una dintre cele mai dragi foste cliente ale noastre 🙂  ), in 1974, in Japonia. In 1976 ajunge si in SUA, iar in 2010, la 36 de ani 🙂  Sanrio a devenit un fenomen de marketing. Poate colegii mei de blog, specialisti in marketing, pot veni cu pareri pertinente in legatura cu aceasta crestere.

Unde vreau sa ajung: Hello Kitty este simbol national!!! Pe langa toate produsele de larg consum vandute in reteaua Sanrio (apropo sunt magazine si in Romania unde se gasesc produsele originale, in afara de facaturile de pe tarabe), pe langa desenele animate (anime), apare pe portile de imbarcare din aeroporturi din Asia, exista doua parcuri tematice in Japonia: Harmonyland si Sanrio Puroland. Exista pana si televizoare, prajitor de paine si alte electrocasnice mici, dar si componente de calculator! Au si o colectie de vinuri 🙂

Bank of America a oferit in 2009, carduri Visa si cecuri cu figura lui Hello Kitty, detinatorilor de conturi, Mastercard avand un produs similar inca din 2004.

Top of the top: Compania taiwaneza Eva Air, membra Star Alliance, are 3 Airbus A330-200 inscriptionate cu Hello Kitty si prietenii sai (in uz si in august 2013). Sunt folosite pentru curse interne si pentru legatura cu Japonia (din 2007). Primul avion, cel lansat in 2005, a fost retras si inlocuit in 2011.

Pe 18 septembrie 2013, au lansat si primul zbor international cu „avion Hello Kitty”: din Taiwan catre Los Angeles.

Va rog sa priviti aici fotografii cu “serviciile” oferite de Hello Kitty in avioanele sale 🙂
Tetierele, pernutele, meniurile, tacamurile, taggurile de bagaje, hartia igienica.

Sa mergem in Japonia, zic.

PS: pentru cei care vor sa vanda cum trebuie Japonia, pentru Hello Kitty sau pentru celelalte minunatii de acolo, incercati acest curs gratuit, online, pentru profesionistii in turism.

Trainingul de Japonia, facut pe platforma online, gratuit, este simplu si concis, si are 6 module:

  • despre destinatie in sine
  • zone de interes turistic
  • cui sa vinzi si ce sa vinzi
  • unde sa-l cazezi
  • cu ce sa zboare
  • ce sa faca la destinatie
  • cu cati bani sa se pregateasca.

Este special gandit pentru agentii de turism care fac vanzare si productie de pachete turistice, si prin urmarea lui puteti capata incredere in vanzarea acestei destinatii si veti putea aduce venituri suplimentare fie prin confirmarea cu succes a oricarei cereri pe Japonia venita in agentie, dar si oferind-o ca alternativa clientilor care va cer recomandari (dar o veti face 100% in cunostinta de cauza).

Tu sub ce forma o ai pe Hello Kitty acasa sau la birou? 🙂

Tags: specialisti in turism

Leave a Reply