Doua agentii de turism premiate la Webstock

Webstock turism

Fac ce fac si bag de seama ca in fiecare an reusesc sa lipsesc de la Webstock  🙁 . Ma rog, lipsesc de la partile cele mai interesante si anume cele de content.

De exemplu, anul trecut am participat doar la festivitatea de premiere a proiectelor inscrise in concurs si am plecat putin dezamagit de faptul ca printre acestea nu s-au numarat si cele ale agentiilor de turism online sau offline.

Anul acesta, am continuat sa lipsesc, insa am urmarit live cam tot ce s-a intamplat acolo si pot spune ca a fost poate cea mai reusita editie de pana acum. Presupun ca e normal pentru ca na, a mai trecut timpul, s-a mai capatat experienta, audienta isi doreste o evolutie constanta a contentului si a organizarii iar oamenii de acolo reusesc sa se adapteze in real time.

Dar cum subiectul acestui articol nu este despre cum reusesc eu sa lipsesc constant de la Webstock :), vreau sa va spun doar ca acum m-am simtit cu adevarat mandru de faptul ca doua proiecte din turism au fost premiate.

Este vorba de sectiunea Corporate Blogs unde blogurile Esky si Paravion au reusit sa ocupe primele doua locuri  pe podium, fix in ordinea de mai devreme, timp in care locul 3 a fost adjudecat de Mobexpert.

Iata deci ca punctul forte al industriei noastre, contentul, a fost pus in sfarsit in valoare de cineva cu atat mai mult cu cat ambele proiecte au fost dezvoltate in house.

In acelasi timp, sunt convins ca multe alte agentii de turism reusesc sa genereze content de calitate pe blogurile proprii, insa din pacate nu au suficient de mult curaj pentru a promova acest lucru chiar si prin participarea la astfel de concursuri.

Acum, raportat la contentul castigator din acest an, sunt curios care este parerea voastra si mai ales cate proiecte din turism vom avea in 2015 🙂

A, sa nu uitam de juriu. Il gasiti aici. E numeros si valoros in acelasi timp 🙂

Sa fiti inspirati 🙂

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: consultant de turismconsultanta in turismmadalin mancilaspecialisti in turismWebstock

Leave a Reply