Cel mai tanar lider in turism

capturing-the-human-heart-TrhLCn1abMU-unsplash

Cel mai tanar lider in turism sau ospitalitate, reprezinta o categorie in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ce va avea loc pe 21 Mai, la o zi dupa ziua mea 🙂 , la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Aceasta este poate una dintre cele mai interesante categorii care poate confirma valoarea activitatii tinerilor manageri din industria de turism de pe la noi.

Lista finalistilor numara 13 tineri manageri, unii care au demonstrat mai mult, altii care au demonstrat mai putin,  altii care inca nu au demonstrat nimic insa au inceput sa construiasca in jurul lor.

Cum nu am, inca,  compententa de a analiza activitatea fiecaruia dintre cei 13, ma voi rezuma

in a-mi dezvalui preferatul dintre finalisti. Inainte de asta, iata care este lista celor 13:

 • Alin Patru, Sales & Marketing Travis Tourism
 • Angelica JONEA, Hotel Manager, Hotel MARSHAL GARDEN
 • Catalin Stefan, General Manager CAPITAL PLAZA HOTEL
 • Catalina Fetcu, Hotel Manager, Hotel Belvedere
 • Claudiu Fratila, Hotel Manager Golden Tulip Ana Tower Sibiu
 • Cosmin Marinof, Director Vanzari TUI TravelCenter Eurolines Romania
 • Horia George Szabo, Marketing Manager, Conacul Archia
 • Iuliana Tasie, General Manager Hotel Europa Eforie Nord
 • Marius Negre, International Distribution Manager, Travelplanet24.com/Tripsta
 • Marius Turbatu, Business Development Manager LATAM, eSKY Group
 • Remus Visan, Managing Director, Paravion
 • Tudor Cartianu, Manager Pensiunea Casa Cartianu
 • Valeriu Bologa, General Manager, Black Tulip Dej

Asadar, doamnelor si domnilor, cu subiectivismul de rigoare, va anunt cu bucurie ca favoritul meu din lista de mai sus este nimeni altul decat Remuuuuuusssss Visan – Managing Director la Paravion.ro.

Acum, iata cateva argumente pentru care cred ca Remus va castiga editia de anul acesta 🙂

 1. Remus este cel mai tanar manager din industria de turism care a reusit un EXIT cu business-ul pe care il coordona atunci si pe care il coordoneaza si acum – Paravion.ro
 2. Remus, este cel caruia i se datoreaza succesul Paravion dincolo de business-ul in sine ( vezi cele 7 premii Paravion de la Etravel 2013 )
 3. Remus, este cel care a crescut si a transformat in profesionisti echipe de Ticketing, Marketing, Call Center, etc
 4. Remus, este cel care a dat startul online-ului in turismul romanesc si cel care a perseverat fara sa dea inapoi nicio clipa.
 5. Remus, este cel care are capacitatea de a dezvolta oricand un business de succes.
 6. Remus, este cel care pentru mine, reprezinta povestea succesului si care imi arata in fiecare zi ca daca iti doresti cu adevarat nimic nu te poate opri.

In schimb, ma voi opri eu din a argumenta de ce cred ca Remus ar trebui sa castige titlul de <Cel mai tanar lider in turism> insa sunt optimist ca asa se va intampla 🙂

Pana pe 21 Mai cand vom afla castigatorii din aceasta Gala si pentru ca acesta este ultimul meu articol inainte de Paste,  va urez sa aveti parte de Sarbatori linistite si sa va bucurati de cele mai frumoase clipe alaturi de familie si prieteni.

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: Horia George Szabomadalin mancilamarketing si comunicare in turismspecialisti in turism

14 Comentarii

  1. Da Aline , iar ai dreptate , mai ales ca cei din juriu isi cam impart premille , mai putin dupa criteriile noastre , mai mult pt imaginea lor , ce e bine pt breasla este ca majoritatea din cei nominalizati sint valori deja , ca si Remus !!

 1. Am tot respectul pentru Remus Visan si preferinta ta e super argumentata. Mi-ar fi placut insa sa vad pe lista de lideri tineri in turism si alte nume, cum sunt: Cristian Dinca de la dcs plus, Andrei Blumer de la Asociatia pentru Ecoturism. Persoane mai putin expuse, dar care la randul lor au influentat industria.

 2. Daca se numeste Cel mai tanar lider in turism sau ospitalitate, sa nu se mai voteze si sa castge automat cel mai tanar.

 3. Consinder ca Remus Visan va lua pe merit acest premiu este unul din cei maitinar si activ lider din zona turismului si are influenta .
  Felicitari lui Remus!

Leave a Reply