Ce ne invata fizica despre marketing

Colega mea Raluca, a trimis saptamana trecuta speach-ul de mai jos catre toata echipa de marketing, pentru mai multa inspiratie. Se pare ca aveam nevoie 🙂

Personal, inca de la primele zeci de secunde am stiut ca trebuie neaparat sa il impart cu voi. Sunt fericit cand gasesc ceva care ma insipira si care imi poate influenta pozitiv munca, insa nimic nu se compara cu sentimentul pe care il am atunci cand impartasesc si cu ceilalti lucrurile bune.

Poate ca multi dintre voi ati vazut deja acest speach,  poate pe unii nu ii intereseaza subiectul marketing, poate unii nu apreciaza continutul asa cum il apreciez eu, insa ceea ce vreau sa retineti este ca, in orice informatie putem gasi ceva care sa ne inspire si care sa ne ajute in activitatea noastra.

Tocmai de aceea, cine ar fi crezut ca fizica ne poate invata despre marketing ?  Dan Cobley este pasionat de ambele. El aduce împreuna acesti tovarasi de pat improbabili, folosind a doua lege a lui Newton, principiul incertitudinii a lui Heisenberg, metoda stiintifica și a doua lege a termodinamicii, pentru a explica teoriile fundamentale ale marcilor comerciale.

Va invit asadar, sa stati focus aproape 8 minute pe filmuletul de mai jos (video indisponibil) iar daca il considerati util, puneti un smiley face in zona de comentarii.

Sa fim fericiti 🙂

Credit foto: unsplash.com

Tags : madalin mancilamarketing si comunicare in turismspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

4 Comments

Leave a Response