Ce inseamna Turism Market pentru mine

javier-allegue-barros-C7B-ExXpOIE-unsplash

Traim intr-o epoca a internetului. Comunicarea este nu numai ‘’la indemana’’ ci si extrem de importanta. Astazi mai mult ca oricand in istorie.

Calatoriile, afacerile si viata insasi, sunt pline de emotii, imprevizibil si necunoscut.

La fel si comunicarea cu ceilalti, la fel si decizia de a scrie si publica un articol sau de a incepe un blog.
Cu cat calatoresti si/sau cu cat comunici mai mult, mai des, mai curajos si mai entuziast, cu atat vei invata sa te bucuri de fiecare experienta si vei descoperi ca viata este minunata si merita traita cu pasiune.
Trebuie numai sa incerci si sa incepi… Sa visezi si sa transformi visele in Realitate!

Prin urmare am acceptat cu entuziasm invitatia fondatorilor TurismMarket de a ma alatura echipei. Si, am inceput „with the end in mind”: o mana de oameni, cu gandul la o Comunitate Puternica de Specialisti in Turism!

Eu unul, am scris despre Turism, despre Comunicare si despre Business! Am scris despre Vise, despre Calatorii si… despre Viata! Am scris in stilul meu, completat de colegii mei.

Suntem diferiti si totusi avem atatea in comun. Desi lucram in aceasi industrie, tocmai diferentele dintre noi, dintre experienele si perspectivele noastre, dintre stilurile sau dintre ideile noastre, ne fac mai Puternici Impreuna. Si tot ceea ce avem in comun, ne tine aproape.

Ca indivizi, suntem o picatura! Impreuna, putem deveni un OCEAN!

Important este sa constientizam cat de putine putem face singuri, in comparatie cu cat de mult putem reusi impreuna.

Suntem o Echipa Tanara de Autori – bloggeri de Turism. Insa, cel mai important, suntem cu totii profesionisti implicati in Turism. Fiecare in felul nostru. Si, cel mai important, in viziunea mea: am reusit intr-un an sa formam in jurul TurismMarket.com, o COMUNITATE de SPECIALISTI IN TURISM!

Autori si cititori, angajati sau patroni, agenti de turism, hotelieri, transportatori, bloggeri, consultanti, marketeri si nu in ultimul rand, TURISTI la randul nostru!

Suntem, fiecare in felul si la nivelul nostru, Specialisti in Turism, pasionati de ceea ce fac! Suntem o „breasla” in care apar mereu oameni noi si in care ies in evidenta o parte dintre cei care isi castiga in timp increderea, respectul si aprecierea celorlalti – colegi si concurenti deopotriva.

Citind si propunand articole si subiecte, comentand si aducandu-ne aportul la tot ceea ce inseamna Turism Market, trebuie sa invatam sa atacam problemele cu care ne lovim, in loc sa ne atacam unii pe altii. Sa analizam cauzele pentru a modifica efectele. Si sa colaboram pentru a reusi ceea ce ne propunem: mai rapid, mai eficient, mai mult si mai bine!

Dincolo de sezonalitate si mai presus de criza, avem nevoie de COLABORARE vs CONCURENTA! Ce astept de la noi si de la Comunitatea noastra: Networking si fair play in industrie. Best Practice-uri, Solutii, Unitate si Evolutie!!

E imposibil… pana cand se intampla! 😉 Turism Market este, sau va deveni, mai mult decat un Site sau un Blog de referinta in Turism. Cu ajutorul si prin prezenta voastra alaturi de noi, TurismMarket a inceputsa fie o Comunitate de Specialisti in Turism – o Comunitate ’’vie’’, responsabila si activa.

Daca va place ce cititi pe Turism Market probabil veti reveni pe acest site. Poate va veti abona la NewsLetterul nostru (daca nu ati facut-o deja).

Citindu-ne, ne onorati cu interesul vostru. Ne incurajati sa continuam. Insa daca tot ati ajuns aici, aveti ocazia sa comentati articolele noastre, sa va exprimiati parerile. Sa ne contraziceti sau sa ne sustineti, sa argumentati sau sa contra-argumentati. Va incurajam sa ne criticati, sa ne laudati sau sa ne faci sugestii. Sa fiti parte din Comunitatea Turism Market. Si sa devenim, IMPREUNA, Schimbarea pe care o cautam in Jurul Nostru!

Aniversarile sunt momente speciale, incarcate cu amintirile din trecut, cu bucuriile si implinirile prezentului si cu planurile si visele de viitor! LA MULTI ANI, TURISM MARKET!

Credit foto: unsplash.com

Cristian Francu

autor Cristian Francu

Cristian C. Francu a lucrat și lucrează în industria ospitalității - are experiență practică în turism și evenimente, precum și în consultanță, training, coaching și resurse umane. În ultimii 15 ani a deținut și condus o Agenție de Turism & Evenimente și a oferit servicii de consultanță, training & turism clienților din mai multe industrii & sectoare de activitate. Se prezintă ca și Arhitect de Poduri între Oameni, Idei și Destinații de Vis. A fost și va rămâne și un Arhitect de Soluții, precum și un Alchimist care transformă dificultățile în oportunități și visele în realitate.
Tags: Cristian Francuspecialisti in turism

4 Comentarii

    1. Multumesc, Gabriela!
      In cazul meu, brandul personal se completeaza cu cel al Agentiei si viata personala se impleteste si uneori confunda cu cea profesionala. Cam asa se intampla atunci cand nu doar te implici ci te dedici propriei afaceri. Si cand aceasta afacere este un business in Turism… comunicarea si colaborarea devin esentiale. Oferim servicii si nu produse finite, transformam vise in realitate si lucram spre varful piramidei nevoilor.
      Si numai IMPREUNA, putem deveni Schimbarea pe care o cautam in Jurul Nostru!

  1. Bravo Cristi! Sper sa ajungem sa va uram si LA MULTI ANI TURISM MARKET si peste 20 de ani. In tot ce ai spus, cel mai important lucru este “Dincolo de sezonalitate si mai presus de criza, avem nevoie de COLABORARE vs CONCURENTA! Ce astept de la noi si de la Comunitatea noastra: Networking si fair play in industrie. Best Practice-uri, Solutii, Unitate si Evolutie!!” Maaare dreptate ai. Sper sa inteleaga cat mai multi dintre noi, lucratorii in bransa, acest lucru. LA MULTI ANI!

Leave a Reply