BLog on BLog off – eveniment despre comunicare in turism la TTF 2014 Brasov

afis TTF finalPiata de evenimente de travel din Romania, tot mai dinamica.

Pana mai anul trecut ne plangeam ca nu prea avem evenimente in turism. Imi amintesc cum suspinam dupa ce reveneam de pe la targurile externe (unde nu ma dezlipeam de zona de evenimente) si ma intrebam cand o sa avem si in Romania workshop-uri, conferinte, seminarii (sau cum vreti sa le mai ziceti), in care sa fie prezentate proiecte de succes, in care sa dezbatem pe teme cum este “turismul responsabil”, in care sa ne impartasim unii altora nu numai succesele, dar si geselile. Bref – evenimente de turism care sa ajute piata sa mearga inainte.

Si iata ca am intrat in 2013 -2014 – perioada in care au explodat evenimentele, conferintele, seminariile, training-urile.

Evenimente organizate de oameni de digital (Cristian Manafu), de consultanti de turism online (Alex Filip), de platforme de specialisti (Turism Market), de asociatii de turism (ANAT,OPTBR, FPTR) etc.

Partea buna este ca aceste evenimente se desfasoara nu numai in Bucuresti, ci au inceput usor sa iasa din capitala si sa fie organizate si pe piete regionale importante din tara, cum sunt Cluj sau Brasov.

Despre un astfel de eveniment vreau sa va vorbesc astazi. Un eveniment care se va desfasura la Brasov, in perioada targului de turism TTF (28-30 martie).

BLog on BLog off – 28 martie 2014, Brasov

Evenimente cu si pentru bloggeri de travel am mai tot avut (prin Bucuresti si nu numai). Ne-am cunoscut, ne-am prezentat, ne-am imprietenit, au curs proiectele, despre unele s-a scris mai mult, despre altele mai putin, insa toata piata a avut de castigat.

2013 a fost un an plin de proiecte de comunicare cu blogosfera de turism, la fel va fi si 2014.

Cat succes au avut/au insa aceste proiecte, dincolo de ceea ce s-a vazut pe Facebook sau pe alte canale media online? Cat de mult pot ele sa inspire piata de travel, companiile de travel mai mari sau mai mici, care gestioneaza bugete mai generoase sau mai modeste? In ce fel de proiecte putem implica blogurile sau platformele online, dincolo de variantele standard de comunicare pe care le tot multiplicam de ceva timp incoace? Cine sunt oamenii din spatele blogurilor si ce au ei de spus industriei de travel?

Blog on Blog off si-a propus sa fie un eveniment despre comunicare si nu numai, online si nu numai, cu bloguri de travel si nu numai. Un eveniment adresat operatorilor de turism din Romania, care sa vorbeasca industriei autohtone pe limba ei, sa aduca pe scena proiecte recente de succes (cu bune si eventual mai putin bune), sa dea prilejul unor bloguri (mai mici sau mai mari) sa vorbeasca despre ele, sa incurajeze networking-ul si business-ul de ambele parti.

Public tinta:

  • Companii: agentii de turism, hoteluri, linii aeriene, asociatii de turism, autoritati locale de turism, centre de informare turistica, institutii de invatamant/formare profesionala din Brasov si din regiune
  • Individual: responsabili marketing si comunicare, general manageri, proprietari business-uri de turism, persoane de decizie din companii de turism de pe plan local si regional

Din agenda:
1. 3 proiecte de succes

  • Alexandra Rosca – Paravion va vorbi despre #ateliereleparavion
  • Alex Filip – Eventur va oferi detalii despre proiectul sau #priNeamt
  • Cristian Curus – Ovi Travel ne va dezvalui #aventuraviolis

2. 7 bloguri si platforme online si oamenii din spatele lor – 5 bloguri de travel, 2 platforme din domenii conexe 

Plus Q&A, concluzii, networking .

Detalii eveniment:

  • Data si interval orar: 28 martie, orele 13.00-15.00
  • Loc: TTF – Brasov Business Park, Sala Stefan Luchian
  • Evenimentul este gratuit
  • Capacitate maxima: 40 persoane
  • Inscriere si extra-info: andrada@turismmarket.com

BLog on BLog off este un eveniment marca ANAT, organizat in cadrul TTF Brasov, cu implicarea directa a Kron-Tour.

Evenimentul este conceput si moderat de Andrada Crangus si este sustinut de Turism Market.

Credit foto: unsplash.com

Tags : Andrada Crangusblog de turismeveniment in turismspecialisti in turism
Andrada Crangus

The author Andrada Crangus

Leave a Response