ANAT lanseaza programul “O saptamana la munte”

logo_rumania

Desi programul s-a lansat de aproximativ o saptamana, nu am putut trece peste el, asa ca iata il prezentam si noi, mai ales ca Turism Market este un promotor al turismului intern. In primul rand sa vedem despre ce este vorba.

Durata sejurului este de 5 nopti, iar programul se deruleaza in intervalul 16 octombrie – 16 decembrie 2011. Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, inclusiv TVA, variaza de la 161 lei/sejur la 2 stele, 259 lei/sejur pentru cazare la 3 stele si 368 lei/sejur la unitati de patru stele. Programul este disponibil exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT din toata tara.

Agentiile care vand aceste pachete le puteti gasi aici, iar ce este cel mai important si anume unitatile de cazare impreuna cu tarifele aferente,  le puteti gasi de asemenea aici.

Acestea fiind spuse, as vrea sa ma declar inca de la inceput  fanul acestui program pentru ca ofera posibilitatea tuturor romanilor sa viziteze frumusetile tarii la tarife mai mult decat rezonabile, incurajand astfel turismul intern.

Personal nu cunosc succesul acestui program insa initiativa este excelenta iar participarea unui numar important de unitati de cazare este de asemenea mai mult decat imbucuratoare. Acum nu mai ramane decat ca turistii romani sa mai aibe zile de concediu si sa se bucure de liniste in mijlocul naturii pentru ca sunt convins, fiecare dintre noi avem nevoie si de astfel de momente in care sa ne putem incarca cu adevarat bateriile.

In alta ordine de idei,  am scris in urma cu ceva vreme un articol pe blogul meu personal in care vorbeam de un program asemanator si anume Balneo pentru toti, daca nu ma insel. Am apreciat si atunci aceasta initiativa insa am subliniat extrem de apasat cazul parintilor mei care au vrut sa beneficieze de acest program insa SOC, nu aveau cu ce sa ajunga la destinatii. Ma rog, povestea este mai lunga insa infrastructura reprezinta un element cu adevarat important. Spun asta pentru ca aceste programe sunt sociale, sunt targetate pe oameni cu posibilitati mai reduse si trebuie plecat de la ideea transportului public. Nu de alta dar ar fi pacat sa lansam programe de succes care sa nu fie sustinute macar din punct de vedere al transportului.

Oricum, este foarte clar. Lucrurile nu pot sta pe loc iar aceste programe trebuie sa mearga inainte si mai mult decat atat, dezvoltate continuu.

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: agentie de turismmadalin mancilaRomania

Leave a Reply