2014, un an al “nebunilor”

credit foto: unsplash.com

 

Am onoarea de a posta eu primul articol din 2014 si sunt foarte fericit ca pot transmite tuturor prietenilor Turism Market din entuziasmul si energia acestui inceput de an.

Se spune ca fiecare inceput, aduce cu el sperante noi, planuri marete, abordari fresh dar si o energie extrem de pozitiva.

Va propun sa profitam de acest avant si sa ne propunem lucruri indraznete pentru 2014, pentru ca numai asa, abordand tinte inalte putem iesi din mediocritate :).

Pentru Turism Market, de exemplu, anul 2013 a fost unul extraordinar. A fost un an in care am organizat seminarii, in care am organizat primul nostru proiect cu bloggeri, in care am organizat primul nostru revelion cu prietenii Turism Market, in care ne-am largit echipa cu oameni extraordinari, in care traficul a crescut cu peste 120% fata de anul lansarii. Cu toate acestea, eu personal, imi propun ca toate realizarile de mai sus, sa se dubleze in 2014. Sunt convins ca prin dorinta, munca si credinta, vom atinge cu usurinta acest obiectiv.

Nu vreau sa va plictisesc prea mult cu acest prim articol, asa ca in incheiere va las in compania unui citat celebru by Anton Pann:

„Cei tineri spun ceea ce fac, cei bătrâni povestesc ceea ce au făcut, iar cei nebuni ceea ce vor sa facă.”

Sa fim fericiti in fiecare zi! 🙂

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancilaspecialisti in turism

1 Comentariu

Leave a Reply