Simona Balea

Simona Balea

Simona BaleaSunt pasionata de tot ce e frumos, si ce poate fi mai frumos decat o calatorie?

Pentru mine a calatori nu inseamna doar a descoperi locuri si oameni noi, a intra in contact cu diferite culturi si civilizatii. Ma descopar si ma reinventez cu fiecare calatorie, niciodata nu ma intorc aceeasi persoana care am fost inainte de plecare si de fiecare data cand soseste timpul sa parasesc o destinatie, am o tristete in suflet si ma intreb “Oare cand voi mai reveni aici? Oare voi mai intalni vreodata persoanele pe care le-am cunoscut aici?”.

Radacinile mele sunt in Tara Motilor, dar de aproape 6 ani de zile locuiesc in Cluj-Napoca.

Am terminat Facultatea de Geografie, specializarea Geografia turismului, UBB, am terminat si masterul la aceasi facultate, toti in domeniul turismului (Amenajare si dezvoltare turistica) iar acum sunt doctoranda si am o lucrare pe geografie si turism.

Norocul si ambitia de a-mi demonstra ca se poate, m-au facut sa urmez doua programe de pregatire practica in domeniul hotelier, unul dintre ele fiind in Ibiza, iar celalalt in Cipru, fiecare cu o durata de 3 luni. Am avut ocazia sa invat multe despre acest domeniu si chiar sa pun in aplicare ceea ce am invatat doar in teorie la scoala.

Acum pe langa doctorat am si o colaborare cu o agentie de turism din Cluj-Napoca ceea ce ma ajuta sa ma dezvolt si mai mult pe plan profesional si sa acumulez experienta.

Pe parcursul intregii calatorii de pana acum, am cunoscut oameni exceptionali care mi-au transmis o parte din experienta lor si mi-au insuflat dorinta de a face si eu la randul meu ceva pentru ceilalti, de a impartasi ideile mele, de a ma implica, de a ma dezvolta continuu.

Arhiva articolelor Simonei o gasesti aici.

 

 

Tags : Simona Balea
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response