Pentru ca Print, pentru ca Charles, pentru ca Romania

charles-romania

Stim cu totii ca Printul Charles vorbeste mai frumos despre Romania decat o fac multi dintre romani.

Am urmarit pe Pro primul interviu oferit in exclusivitate Printul Charles si m-a impresionat pentru a nu stiu cata oara sinceritatea si convingerea cu care ne spune sa fim mandri de tara noastra, de peisajele noastre, de potentialul nostru, de oamenii nostri.

“Este minunat ca in Romania aveti foarte multe ferme de mici dimensiuni. Iar felul in care se cultiva pamantul a creat niste peisaje fenomenale si o biodiversitate uimitoare. Pajistile cu flori salbatice sunt absolut unice, nu doar in Europa, ci in toata lumea. Nu mai exista asa ceva in alta parte. Peisajele extraordinare cu pasuni, pajisti si paduri“, spune Printul Charles.

Va invit sa vizionati mai jos o mica parte din interviu si sa va convingeti, daca mai e cazul, cine este principalul Ambasador al turismului din Romania.


Sursa Incont.ro

Sa fim fericiti 🙂

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: agentie de turismagentii de turismanalizablog de turismblogosfera de travelcomunicareconsultant de turismconsultanta in turismevenimenteevenimente in turismindustria turismuluimadalin mancilaMadalin Mancila - Travel Marketermarketingmarketing in turismmarketing turisticpiata de turismPrintul Charlesspecialisti in turismturismturism market

1 Comentariu

  1. Pingback: Madalin Mancila |

Leave a Reply