Paris, destinatie pentru sarbatori?

alexander-kagan-t9Td0zfDTwI-unsplash

Paris… orasul iubirii… orasul luminilor… capitala a modei…

Parisul a fost considerat de-a lungul timpului si este si astazi unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase din lume. Cu o istorie bogata, Paris a cucerit inimile vizitatorilor atat cu povestile sale legate de trecut cat si cu frumusetea pe care a pastrat-o.

Daca mergi la Paris ai ce vedea. Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame de Paris – unul din obiectivele simbol ale orasului, Ile de la Cite- cea mai mare dintre insulitele aflate pe Sena, Turnul Eiffel- simbolul orasului, Domul Invalizilor- aici gasesti mormantul lui Napoleon, Arcul de Triumf sunt numeai cateva din multimea de locuri pe care le poti vizita aici.

Este oare luna decembrie un moment bun pentru a vizita Parisul? Acest oras este frumos oricand l-ai vizita, insa daca alegi luna decembrie pentru a face o scurta escapada pot spune ca este una dintre cele mai potrivite luni de peste an pentru a merge la Paris.

De ce? Pentru ca acum orasul este impodobit, este mult mai luminat decat de obicei, este mai vesel si mai animat, poti merge la cumparaturi si admira frumosul Champs Elysees sau poti merge sa alegi cadouri pentru ce dragi in marile magazine precum Galeriile La Fayette.

Vei gasi la Paris si o mica piata de Craciun. Poate este putin atipic faptul ca Piata de Craciun de aici nu este atat de mare si de vestita precum cele din alte orase europene, insa Parisul este un oras festiv mai tot timpul si vei gasi aici tot ce-ti doresti.

Vrei cadouri de Craciun pentru cei dragi? Vrei sa-ti cumperi haine de colectie? Vrei sa te plimbi cu persoana iubita pe Champs Elysees sa admiri luminile orasului? Sau poate vrei sa imbini o sesiune de shopping cu vizitele la diverse muzee, palate sau parcuri cunoscute? Pentru toate acestea raspunsul este: Paris. Le gasesti pe toate la Paris, iar acum in prag de sarbatori, parca orasul devine si mai atragator!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: capitala modeiCarmina Nitescuorasul iubiriiorasul luminilorParispiata de Craciunsarbatori

2 Comentarii

  1. Pingback: Carmina Nitescu |

Leave a Reply