Izabela Glomnicu

Izabela Glomnicu

Sometimes the journey is the destination, a spus un intelept demult si bine a grait. Ce as putea sa spun ca ma defineste: imi place enorm sa calatoresc, sa cunosc oameni si culturi, sa respir aerul lor si pentru cateva zile sa traiesc ca si ei.

Am facut din asta o profesie, mi-am transferat pasiunea in job. Am inceput sa lucrez in turism acum 10 ani si inclin sa cred ca am reusit in tot acest timp sa trec prin mai toate etapele, pentru a ma opri acum la organizarea de evenimente, care, evident, imi da cele mai mari satisfactii.

Am inceput ca si ghid turistic, vorbind cursiv Engleza, Italiana si Franceza, am lucrat apoi din birou pe Incoming aproape 2 ani.

Am trecut si prin Leisure, mi s-a parut unul dintre momentele deosebite ale experientei mele in turism: sa ai sansa sa transpui in realitate visele de vacanta ale oamenilor.

Printre vacante de organizat si grupuri de coordonat, am absolvit si un Master in Comunicare si Relatii Publice in cadrul ASE, cu dorinta de a ma dezvolta mai mult pe aceste doua domenii.

In Events lucrez de aproape 6 ani, mi-am facut experienta la doua mari agentii din Romania: Perfect Tour si Carlson Wagonlit Travel. Am facut si un scurt popas in aviatie, la Blue Air, intregindu-mi aria cunostintelor si in aceasta bransa.
M-am alaturat companiei Happy Tour la sfarsitul lunii august 2011 pentru a coordona echipa M.I.C.E.

Prietenii mei se amuza foarte tare numindu-ma Sefa Soriceilor :) (de la ce apare pe cartea mea de vizita, M.I.C.E Manager) , cu toate ca le-am explicat tuturor de unde provine simpatica abreviere: Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Nu ar fi insa nici gluma lor departe de adevar, in events trebuie sa te strecori de cele mai multe ori ca un soricel printre obstacole, sa fii la fata locului pentru succesul implementarii, insa, daca se poate, sa fii neobservat.

Daca nu as fi facut ceea ce fac acum, intr-o utopie, mi-ar fi placut sa am un mic hotel pe o plaja in Zihuatanejo – Mexic, precum Tim Robbins la finalul unuia dintre filmele mele preferate: The Shawshank Redemption.
Este pentru mine definitia absoluta a libertatii personale.

Arhiva articolelor Izabelei o gasesti aici.

Tags : Izabela Glomnicu
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response