Cursuri dedicate companiilor de turism

În turism avem nevoie de oameni bine pregătiți și, pe lângă studiile de specialitate specifice industriei, este esențial ca angajații din industria noastră să știe să comunice cât mai bine cu clientul final și să fie activ în locurile în care se găsesc acești clienți.

Pe de o parte agentul de vânzări trebuie să știe să interacționeze cu clientul, să îl asculte, să îi oferteze servicii conform cu nevoia reală a acestuia, iar serviciile pe care i le oferă să fie de calitate și, pe cât posibil, verificate.

Pe de altă parte, compania de turism trebuie să fie pregătită prin oamenii săi să comunice la fel de profesionist pe mai multe canale de comunicare decât era obișnuită până acum și mai ales pe canalele de comunicare online-nu mai este demult un secret că cererile de rezervări vin din ce în ce mai des prin intermediul social media-Facebook Messenger, WhatsApp sau mesaje directe prin Instagram.

Turism Market organizează cursuri de vânzări și customer service în turism, precum și cursuri de social media care să vină în ajutorul companiilor de turism din România pentru a face performanță.

Cursurile noastre sunt următoarele și detalii despre ele

găsești dând click pe imaginile de mai jos :

Întrebări frecvente:

1. Cui se adresează cursurile?
Companiilor de turism și domeniilor conexe: agenții de turism, touroperatori, unități de cazare, companii aeriene, asociații și fundații de turism, organizații de management ale destinației, restaurante, crame, cafenele, pub-uri.

2.Unde se pot organiza cursurile?
Cursurile se organizează la cererea directă și se pot ține în București sau în alte localităti din România, la date stabilite de comun acord cu fiecare companie în parte.

3.Există un număr minim și maxim de participanți?
Nu există un număr minim de persoane, cursul putând fi realizat chiar și cu un singur participant. Recomandăm însă ca la aceste cursuri să participe măcar 3-4 persoane dintr-o companie pentru a se putea crea un dialog între participanți și pentru că aceștia să beneficieze mai mult de curs prin intermediul exercițiilor realizate. Ca și număr maxim recomandăm să nu se depășească 20 de persoane/sesiune de curs pentru că fiecare participant în parte să poate interacționa în termeni optimi atât cu trainerul cât și cu colegii.

4. Cât durează cursurile?
Durata optimă a cursurilor este următoarea:

  • cursul “Vânzări și customer service în turism”: 3 zile, interval orar 10-17
  • cursul “Facebook for Tourism”: 2 zile, interval orar 10-17
  • la cerere cursurile pot fi puțin scurtate, însă acest lucru poate fi stabilit numai la cererea expresă a companiei care solicita cursul și numai în cazurile în care numărul de participanți este foarte mic (1-4 persoane)

5.Cât costă cursurile?
Tariful unei zile de predare pornește de la 400 euro. Tariful nu include TVA deoarece compania noastră nu este plătitoare de TVA. Tariful este facturabil și pentru fiecare curs în parte se va încheia un contract de colaborare.
Tariful cursurilor se calculează pe zi de predare și în funcție de numărul de participanți și se obține la cerere.
În cazul în care se solicită realizarea cursurilor în afara Bucureștiului la tariful cursului se adaugă cheltuieli de transport, cazare și masă ale trainerului, cheltuieli ce cad în sarcina beneficiarului – adică a companiei care solicită cursul.

6.Se oferă o acreditare participanților?
Cursurile sunt gândite pentru aprofundarea cunoștințelor și nu reprezintă niște cursuri de calificare într-o meserie anume. Cursurile sunt realizate din perspectiva celor care lucrează în industria de turism, sunt cursuri practice și nu teoretice, iar la final participanții vor primi o diplomă de participare.

Tags : #ConsultantaTMfacebook for tourismmarketing si comunicare in turismtraining in turismvanzari si customer service in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response