Job-urile lunii in turism: ianuarie 2018

joburi

La multi ani si multe realizari in 2018 iti doresc!

Incepem anul cu forte proaspete si cu oportunitati noi de job-uri, dupa cum urmeaza in cele de mai jos.

2 Events Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, o mare companie de turism corporate din Romania acreditata IATA, 2 persoane pentru postul de Events Executive pentru echipa de evenimente.

Persoanele cautate au experienta in domeniu ca si event planner de 1-3 ani, au abilitati de vanzari si negociere si orientare spre client, sunt atente la detalii, sunt creative, au un time management excelent, cunosc limba engleza la nivel avansat, orice alta limba straina reprezentand un plus, cunosc pachetul Microsoft Office, au carnet de conducere si sunt disponibile pentru deplasari.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Coordinator for the French Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator for the French Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa cunoasca foarte bine limbile Engleza si Franceza.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Customer Service Executive (FIT Reservations), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Customer Service Executive.

Persoana cautata este bine organizata, are excelente abilitati de customer service, cunoaste limba Engleza la nivel business, cunoaste la livel conversational una din limbile Rusa, Germana, Italiana, Franceza sau Portugheza, are minim 1 an experienta in turism (de preferat), stie sa lucreze in echipa si stapaneste foarte bine lucrul cu calculatorul (Word/Excel/Internet).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent ticketing, Bucuresti – RTT Romania

In acest inceput de an RTT Romania cauta mai multe persoane pentru postul de Agent ticketing in special pentru Bucuresti (exemple gasesti aici si aici) insa se gasesc locuri si pentru alte orase (cum ar fi Baia Mare).

Daca cunosti unul din sistemele Amadeus sau Worldspan si ai experienta de lucru in unul din ele trimite CV-ul tau pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Succes!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanta de business, marketing, comunicare si social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach si organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Tags: #ConsultantaTMagent ticketingcustomer service executiveevent executivehotel coordinatorjobjob turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply